Doneren

Alle getalenteerde studenten en jongeren van Red Pers helpen vrijwillig (maar niet vrijblijvend) mee aan de toekomst van de journalistiek. Dit kost niet alleen veel tijd, maar ook veel geld. Zo maken we bijvoorbeeld onkosten bij het doen van onderzoeksjournalistiek en organiseren we netwerkborrels en journalistieke workshops. Ook lusten we bij onze vergaderingen en tijdens onze kantooruren allemaal wel een kopje koffie.

Vind jij dat kwaliteitsjournalistiek geld mag kosten en onze onkosten vergoed dienen te worden? Of draag je ons simpelweg een warm hart toe en waardeer je het dat studenten tijd vrijmaken om keihard te werken aan dit podium voor journalistieke ontwikkeling? Steun ons dan met een kleine (of grote) donatie!

Voor twee euro financier je al een kop koffie (goed voor zeker een uur journalistiek werk), voor een tientje subsidieer je een voltallige vergadering (goed voor een aantal weken werk) en voor 50 euro organiseren we een hele netwerkborrel (waarbij jij natuurlijk van harte welkom bent). Een gedeelte van elke donatie wordt ook geïnvesteerd in Red Pers middels het vergoeden van onderzoeksjournalistiek en andere onkosten.

Doneer € -

Voor donaties boven de 100 euro en voor meer info over onze kosten, inkomsten en uitgaven, mail naar redactie@redpers.nl.