Red Pers zoekt jou: chef audiovisueel

Red Pers is op zoek naar een chef audiovisueel! Ben jij een expert in programma’s als Premiere Pro, Avid en Audition, ben je organisatorisch sterk en wil je leiding geven aan ons audiovisuele team om zo heel Red Pers naar een hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder!

Taakomschrijving (6 uur per week)

Je bent het aanspreekpunt voor alle redacteuren, die bezig zijn met het maken van een podcast of documentaire. Het is daarom prettig als je enige ervaring hebt op het gebied van editen en organiseren.

Verder ben je communicatief sterk, onderhoud je goed contact met je team van redacteuren en houd je hun voortgang bij. Ook vergader je eens in de zoveel tijd met je team om de stand van zaken te bespreken. Kortom, als chef audiovisueel ben je een echte spin in het web, omdat je continu schakelt tussen de hoofdredactie en de podcast- en documentairemakers, die een grote dragende kracht hebben bij Red Pers. Een onmisbare schakel dus!

Red Pers is in 2016 opgericht en is sindsdien flink gegroeid. Het team bestaat inmiddels uit meer dan dertig getalenteerde jongeren onder wie ook de schrijvende redactie, eindredactie, beeldredactie, en een pr-team. Daarnaast maken we podcasts en hebben we een audiovisueel team dat mini-documentaires maakt. Welke grote stappen ga jij met Red Pers zetten?

Dit is echt iets voor jou als je…

  • Affiniteit hebt met audio en of video
  • Al enige ervaring hebt met Premiere Pro, Avid, Audition of andere edit-programma’s
  • Jezelf kunt vinden in de missie van Red Pers
  • Een visie hebt over de toekomst van de audiovisuele redactie van Red Pers
  • Niet bang bent om nieuwe plannen en projecten uit te werken
  • Communicatief vaardig bent en people-skills hebt, zowel off- als online.

STEUN NIEUW JOURNALISTIEK TALENT

Red Pers werd vijf jaar geleden opgezet door vier jonge en ambitieuze studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk opleidingsplatform. Het is dé springplank naar een journalistieke carrière.

Wil je ons helpen het medialandschap te vernieuwen door jonge journalisten een stem te geven? Doneer dan nu een flinke kan koffie (€ 5,-), één maandje Zoomen (€ 15,-) of een ander bedrag. Bedankt!


mm
Laatste berichten van Dianne Bleeker (alles zien)