Red Pers zoekt jou: chef website

Red Pers is op zoek naar een chef web! Ben jij een expert in WordPress, ben je creatief en wil je de online ervaring op onze website verbeteren om zo heel Red Pers naar een hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder!

Taakomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de website en ervoor te zorgen dat onze lezers een optimale bezoekerservaring hebben. Onze website is gebouwd in WordPress en het is daarom prettig als je enige ervaring hebt met WordPress en/of programmeren.  

Verder willen wij de website geschikter maken voor diverse journalistieke producties, waaronder documentaires, podcasts en beeldreportages. Graag werken wij samen met jou om al deze mediavormen tot hun recht te laten komen in een vernieuwde website. Hiervoor is ook op projectbasis budget beschikbaar. Daarnaast vergader je regelmatig met zowel de hoofdredactie als de verschillende afdelingschefs (PR, beeld en audiovisueel) om zo ieders belang mee te kunnen nemen in de websiteontwikkeling. 

Red Pers is in 2016 opgericht en is sindsdien flink gegroeid. Het team bestaat inmiddels uit meer dan dertig getalenteerde jongeren onder wie ook de schrijvende redactie, eindredactie, beeldredactie en een pr-team. Daarnaast maken we podcasts en hebben we een audiovisueel team dat mini-documentaires maakt. Red Pers is inmiddels een gevestigde naam in de journalistieke wereld en geeft jou toegang tot een groot netwerk. Welke grote stappen ga jij met Red Pers zetten?

Dit is echt iets voor jou als je…

  • Affiniteit hebt met webdevelopment
  • Al enige ervaring hebt met WordPress en/of programmeren
  • Jezelf kunt vinden in de missie van Red Pers
  • Een visie hebt over de toekomst van (de website van) Red Pers
  • Niet bang bent om nieuwe plannen en projecten uit te werken
  • Communicatief vaardig bent, zowel off- als online.

Interesse? Mail je curriculum vitae en motivatiebrief naar meedoen@redpers.nl.

mm
Laatste berichten van Dianne Bleeker (alles zien)