Remembering Science Park

Een jong gezin onderweg naar het treinstation Amsterdam Science Park.
mm
Laatste berichten van Andrew Kambel (alles zien)

In juli eindigt voor meer dan tweehonderd studenten het campuscontract voor hun woning op het Science Park — een gebeurtenis die voor velen net zo spannend als eng is. Ik, als één van die tweehonderd, ga met mijn camera op zoek naar wat deze plek voor mij zo memorabel maakte, en verzamel de herinneringen in mijn fotoserie Remembering Science Park.

Een schoonmaker, Thomas, wiens naam ik pas na drie jaar leerde kennen.
Één van de vele loslopende winkelwagens in de woningen.
Een zonnebader die ontkent dat de zon het koude weer verhult.
Een rotzooi in een openbare ruimte, vaak een zorg voor later.
Een goede vriend, Jason.
Een fietser op de Carolina Macgillavrylaan.
Een opgehangen slackline, waar balanceren maar het halve werk is.
Een bank, bestrooid met glas.
Een verlaten containergebouw, ingesloten door hekken.