In beeld: de winter buiten de Ring

Het IJ(s)meer.

Voor het eerst in zes jaar kunnen Amsterdammers weer schaatsen op de grachten. Dat zal je ongetwijfeld gemerkt hebben: als het de nieuwsmedia niet zijn geweest, hebben je vrienden wel een schaatsfoto gedeeld of heb je zelf op het ijs gestaan. Onze fotograaf Olivier Overberg besloot daarom juist de Ring te verlaten en legde het IJ(s)meer vast.

Olivier Overberg

Olivier Overberg (1996) is net als een aantal andere schrijvers van Red Pers een geboren en getogen Amsterdammer. Zijn taak binnen Red Pers speelt zich vooral af binnen de hoofdredactie, en is als hoofd van de beeldredactie verantwoordelijk voor de vormgeving en fotografie. Fotografie is een van zijn grote hobby’s: Olivier trekt graag de stad of de natuur in met mijn camera. Hij zal voornamelijk op de achtergrond actief zijn, maar af en toe zal er ook een fotografiegerelateerd artikel van zijn hand verschijnen. Hij is student aan het Amsterdam University College, waar hij Milieu- en Klimaatwetenschappen studeert. Verder speelt hij graag hockey en geniet hij van alles wat het leven te bieden heeft.
mm

Latest posts by Olivier Overberg (see all)