In beeld: Code Rood

Twee meisjes luisteren ongeduldig naar de laatste instructies van hun moeder voordat ze verder aan hun sneeuwfort kunnen bouwen.

11 december 2017: Code Rood. ‘Maatschappij-ontwrichtend weer.’ Sneeuw. Nadat Rijkswaterstaat men adviseerde niet meer de deur uit te gaan en de Amsterdamse universiteiten hun studenten na het middaguur naar huis stuurden, moest ook de hoofdredactie van Red Pers er aan geloven: de maandelijkse redactievergadering werd afgeblazen. Onze hoofdredacteur greep zijn kans en trok met zijn camera de binnenstad in.

Olivier Overberg

Olivier Overberg (1996) is net als een aantal andere schrijvers van Red Pers een geboren en getogen Amsterdammer. Zijn taak binnen Red Pers speelt zich vooral af binnen de hoofdredactie, en is als hoofd van de beeldredactie verantwoordelijk voor de vormgeving en fotografie. Fotografie is een van zijn grote hobby’s: Olivier trekt graag de stad of de natuur in met mijn camera. Hij zal voornamelijk op de achtergrond actief zijn, maar af en toe zal er ook een fotografiegerelateerd artikel van zijn hand verschijnen. Hij is student aan het Amsterdam University College, waar hij Milieu- en Klimaatwetenschappen studeert. Verder speelt hij graag hockey en geniet hij van alles wat het leven te bieden heeft.
mm

Latest posts by Olivier Overberg (see all)