Amsterdam in Beeld: Noord Gestoord

Het Oeverpark, met het NDSM-terrein op de achtergrond.

Amsterdam-Noord wordt met de dag hipper en populairder. Steeds meer bedrijven vestigen zich er, de hoeveelheid festivals neemt jaarlijks toe en zelfs de toeristen wagen zo nu en dan een bezoekje aan de overkant van het IJ. Fotograaf Lucas Faijdherbe bezocht Amsterdam-Noord en legde de buurt vast.

 

Lucas Faijdherbe

Lucas Faijdherbe (1999), woont al zijn hele leven in het pittoreske Purmerend en studeert Computer Science aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Samen met zijn Nikon D3300 fotografeert hij het liefst het straatleven in het drukke stadscentrum, al dan niet voor Red Pers. Houdt van op tijd komen, zeggen wat hij denkt, de hele Harry Potter-reeks voor de zoveelste keer herlezen, Netflixen, gamen, door Amsterdam fietsen als de zon schijnt en Game of Thrones. Houdt niet van bontjassen, mannen met UGGs, reizen met metro 51, real-life shows op RTL 5, mensen die hun kinderen laten buitenspelen op zondag om 9 uur ‘s ochtends en chagrijnige buschauffeurs.
mm

Latest posts by Lucas Faijdherbe (see all)