Enquête: wat vindt Amsterdam?

Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd bij Maximum Amsterdam

Beste kennis/partner/vriend van Maximum Amsterdam,

WVAVoor de komende editie van ons blad hebben we een tiental vragen samengesteld die we graag voorleggen aan jullie Amsterdammers. Het beantwoorden hiervan duurt slechts een paar minuutjes. De thema’s variëren van het fijnste hardloop- en wandelpark van de stad tot de mogelijke nieuwe verbouwing van het Rijksmuseum. Door de vragenlijst te beantwoorden help je niet alleen ons, maar ook de stad als geheel: het is van belang dat men weet hoe inwoners over bepaalde zaken denken!

Vul hier de enquête in.

Werkt de link niet, kopieer dan deze URL in de browser: http://www.thesistools.com/maximumamsterdam

Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,
De redactie van Maximum Amsterdam